معرفی


 

امروزه تحقیق و پژوهش لازمه برنامه توسعه اقتصادی - اجتماعی است بطوریکه کاهش هزینه های ساخت، مرمت، نگهداری و بهینه سازی مدیریت بهره برداری از سیستم های حمل و نقل مستلزم نوآوری، استفاده از فناری های نوین در کلیه اجزای سیستم های حمل نقل اعم از جاده ای،ریلی، هوایی و دریایی است.
ارتقاء سطح دانش جامعه مهندسین راه و انجام پروژه های مطالعاتی، تحقیقاتی و کاربردی مورد نیاز وزارت راه و شهرسازی و سازمانهای تحت پوشش از جمله اهداف این مرکز تحقیقات دانشگاهی است. این مرکز، با ایجاد ظرفیتهای جدید علمی و پژوهشی و استفاده مطلوب از توان علمی، تخصصی، آزمایشگاهی دانشگاه تربیت مدرس در راستای پاسخگویی به نیازهای صنعت راه و شهرسازی شکل گرفت.ارکان اصلی شامل هیئت امنا،، رئیس مرکز و شورای پژوهشی در تاریخ 22 آبان 1385 به ریاست دکتر ابوالفضل حسنی تاسیس شد و در حال حاضر ریاست مرکز به عهده دکتر امین میرزا بروجردیان می باشد.

bullet پیام رئیس مرکز

تلاش روز افزون در راستای کاربردی کردن دستاوردهای علمی نوین در صنعت راه و حمل و نقل و شناسایی و رفع نیازهای اولویت دار در راستای سند چشم انداز توسعه کشور از جمله اهداف اصلی این مرکز محسوب می شود.
ساماندهی توان علمی دانشگاهی، تربیت جوانان برومند کشور بعنوان متخصصان و سربازان توسعه، شناخت چالش ها و نیازها و برنامه ریزی هدفمند در راستای رفع آنها، ایجاد فضای پرنشاط پژوهشی، توسعه ارتباطات علمی بین المللی، شناخت فناوری های نوین از جمله وظایف این مرکز محسوب می گردد.
در شرایطی که که قرار است براساس چشم انداز بیست ساله، کشور عزیزما پیشتاز علم و دانش در میان کشورهای منطقه باشد اهداف کلان این مرکز باتوجه به سیاست های کلی نظام به شرح زیر است:

  • شناسایی مشکلات صنعت حمل و نقل و راهسازی و تعریف موضوعات پژوهشی آنها
  • انجام طرح های پژوهشی، کاربردی و توسعه ای با نگرش پایدار و در راستای سازندگی
  • تربیت نیروی انسانی متخصص و متعهد
  • نشر علم و ارتقاء سطح دانش جامعه مهندسی کشور اعم از مهندسان مشاور، پیمانکار و ناظر
  • انجام خدمات مشاوره علمی و در کلیه زمینه های تخصصی مهندسی راه و ترابری