متن کامل خبر


 
اتمام پروژه شبکه جمع آوری فاضلاب پردیس مرکزی دانشگاه تا پایان شهریورماه سال آتی

خلاصه خبر: بیست و دومین نشست شورای راهبری مدیریت سبز با حضور اعضای این شورا 28 آذرماه برگزار شد.

در آغاز این نشست دکتر آرش رضایی گزارشی از طرح تفکیک در مبدا پسماندهای شبه خانگی ارائه کرد.
وی گفت: دانشگاه ماهانه 46 تن پسماند دارد که در سال 96 ، 67 میلیون تومان از سوی دانشگاه جهت بیرون بردن پسماندها هزینه شد که از اوایل آبان ماه طی قراردادی با پیمانکار جهت فروش زباله های خشک دانشکده شماره 5 پزشکی، ماهانه مبلغ 2 میلیون تومان درآمد برای دانشگاه حاصل می شود که امیدواریم با انعقاد قرارداد جهت فروش زباله های خشک در کل دانشگاه بتوانیم این مبلغ را افزایش دهیم.
وی افزود: تهیه و جمع آوری آمار وضع موجود و تحلیل آن، بررسی و به روز رسانی قراردادهای حقوقی مدیریت پسماند دانشگاه، جانمایی مخازن برای ساختمان های اداری وآموزشی، آنالیز فیزیکی پسماندهای تولید شده، خرید سطل و مخازن و جانمایی جایگاه خیره پسماند، تهیه و چاپ بنر و برچسب سطل ها و تهیه تابلو برای جایگاه از مواردی است که باید در زمینه مدیریت پسماند دانشگاه انجام شود.
همچنین برگزاری کارگاه های 3 ساعته برای 130 گروه، برگزاری نشست های تخصصی مدیریت پسماند، مشاوره ساخت فیلم، طراحی و تهیه بنر و اطلاع رسانی و طراحی و چاپ پمفلت از مواردی است که در زمنیه آموزش و فرهنگ سازی باید صورت گیرد که بخشی از آن انجام شده است.
دکتر رضایی در ادامه به موانع پیش روی مدیریت پسماند در پردیس مرکزی اشاره و نبود متولی و یا تعدد متولیان مدیریت پسماند در دانشگاه، خروج غیر قانونی پسماند قابل فروش از دانشگاه و عدم کنترل جدی توسط حراست، عدم همکاری پرسنل خدماتی با پیمانکار بازیافت خشک و عدم معرفی و ابلاغ کمیته پسماند را از جمله این موانع عنوان کرد.
در ادامه دکتر موسوی معاون پشتیبانی و منابع انسانی دانشگاه اظهار داشت: خرید سطل ها و آموزش به کارکنان و دانشجویان در اولویت قرار گیرد و رنگ، تعداد و جانمایی سطل ها مشخص شود.
وی تصریح کرد: طی نامه ای به روسای دانشکده ها اعلام شود که با ابلاغ به گروه ها، دانشجویان موظف به شرکت در کلاسهای مدیریت پسماند شوند.
در ادامه دکتر فصیح پور دبیر شورا، گزارشی از وضعیت پروژه شبکه جمع آوری فاضلاب ( اگو) پردیس مرکزی دانشگاه ارائه نمود.
وی افزود: دانشگاه 10 سال پیش حق انشعاب مربوط به پیوستن به انشعاب شهری را پرداخت کرد و از 2 سال پیش با قراردادی این پروژه را آغاز نمود که از سال 95 این پروژه آغاز شد و با پیشرفت 55 درصدی و اجرای 1200 متر لوله کشی ، به دلیل مشکل مالی پروژه تعلیق شد.
وی با اشاره به مراحل اجرای طرح گفت: در مرحله اول اجرای خطوط اصلی فاضلاب شامل خیابان های دانش و نیایش و اجرای منهولها صورت گرفت و در مرحله دوم خطوط فرعی فاضلاب شامل مدرسه و خوابگاه قدس و ضلع غربی سوله ورزشی بانوان و ضلع شمالی خوابگاه زینبیه اجرا شد.
وی لبریز شدن چاه های جذبی خوابگاه های قدس به دلیل قرار گیری در انتهای شبکه و احتمال آلودگی قنات آب عبوری از دانشگاه به واسطه چاه های فاضلاب را از پیامدهای عدم تکمیل شبکه عنوان کرد.
در ادامه مقرر شد با تامین اعتبار، این پروژه تا پایان شهریور ماه به اتمام برسد.
در ادامه این نشست مدیر روابط عمومی درباره آمادگی دانشگاه برای حضور در نمایشگاه «دستاوردهای اجرایی دانشگاه‌ها، مؤسسات آموزشی و پژوهشی در حوزه مدیریت سبز» و تهیه فیلم و بروشور در این زمینه توضیحاتی ارائه کرد.
همچنین در خصوص مدیریت و فروش ضایعات دانشگاه مطالبی عنوان شد که مقرر گردید تا پایان امسال تمامی ضایعات دانشگاه، دسته بندی شده و تعیین تکلیف در خصوص آن صورت گیرد. در زمینه کولرهای گازی اسپیلت نصب شده در بخش های مختلف دانشگاه، نیز مقرر شد با هماهنگی و بررسی دقیق از سوی دفتر فنی این کولرها از بخش هایی که به آن نیاز ندارند، جمع آوری گردد.
مدیر امور اداری نیز در خصوص بازدید دوره ای موتورخانه ها و ممیزی انرژی، نصب کنتورهای مجزای برق، هماهنگی جهت میزان روشنایی و نورپردازی دانشگاه مطالبی را عنوان کرد که مقرر شد کمیته اصلاح الگوی مصرف جهت مکان یابی و اولویت کنتورها و نیز نحوه وضعیت نورپردازی دانشگاه همکاری های لازم را با دفتر فنی انجام دهد.


28 آذر 1397 / تعداد نمایش : 1983